subota, 2. lipnja 2012.

Potvrđuje se informacija o Udineseovom duu Asamoah-Isla





Juventus će ih pokušati dovesti u paketu. Jedan izvor mi daje da smo već sve dogovorili s Udineseom i da se samo moraju detaljno riješiti plaće igrača.


Za Asamoaha sam prije nekoliko dana rekao da je već Juventusov igrač, no lijepa je vijest za Mauricija Islu. Mislim da bi i on bio jebeno pojačanje za cijelu desnu stranu. Može igrati od beka do vanjskog napadača tamo.

4 komentara:

Unknown kaže...

Sjajne vijesti,sjajne..Odma zavrsiti pojacanja u odbrani i na sredini,da se moze lagano fokusirati na napad.
Extra je citati te,samo tako nastavi.

Anonimno kaže...

Sve je to za ljude, ali kako sad stvari stoje igrat ćemo u formaciji 4-3-3 što bi značilo da Asamoah ide na klupu, a Isla umjesto Pepea na desnu stranu što mi i nije najbolja opcija jer mislim da bi trebali na toj poziciji se popuniti s kvalitetnijim igračem, iako je Isla poboljšanje u odnosu na Pepea.

Ukoliko se igra 3-5-2 tad na desnoj strani imamo Caceresa, Lichtsteinera i Islu što bi bilo nagomilavanje, a u isto vrijeme na lijevoj strani imamo samo De Cegliea i eventualno Estigarribiu ako ga uopće kupimo što ne zadovoljava standarde Juventusa po kvaliteti.

Mislim da bi bilo puno bolje kupiti samo Asamoaha, jedno kvalitetnije ime za desno krilo, dobrog lijevog beka i klasu u napadu.

Plus, treba vratiti Giovinca te se riješiti Padoina i ostalih kloceva u ekipi koji ne zaslužuju ni klupu.

P.S. Još jednom veliki komplimenti za trud i novosti koje stavljaš. Samo nastavi tako!!! ;)

Unknown kaže...

@ exponto: Zahvaljujem.

Unknown kaže...

@ anon od 3.6.2012. 03:00:
Asamoah je jedan od 4-5 prvotimca u sredini. Što se tiče Isle, mislim da je on odabran baš zbog toga jer je jako versatilan i igra praktički cijelu desnu stranu terena. Od zamjene za Lichsteinera kao desni bek u 4-3-3, do zamjene i Lichsteinera i Caceresa u 3-5-2, zamjene za Vidala u 4-3-3 te zamjene za Pepea kao vanjski napadaču u 4-3-3. S tom kombinacijom bi se Caceres prebacio sa bokova u čiste stopere i sa još nekim stoperom za popuniti rupe imali bi praktički gotovu obranu za 3 natjecanja.

A jasno je da se mora kupovati na lijevoj strani jer tamo imamo jako malo igrača.
Ne vjerujem da bi dolazak Isle onemogućio dolazak jednog kapitalca umjesto Pepea jer bi Isla bio doveden da "krpa" rupe na čak 4 pozicije.

PS hvala.