utorak, 5. lipnja 2012.

MAURICIOOOOOOOOOO ISLAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mauricio Isla
Velike potvrde su stigle na vijest objavljenu prije 3 dana o pokušaju dovođenja Udinsesovog igrača Mauricia Isle u Juventus zajedno sa njegovim već kupljenim suigračem Kwadwom Asamoahom. Vijest je danas oko 22:30 odjeknula kao lagana bombica ili kao onaj mali meteorit kojeg priželjkujem da se spizdi na stadion svaki puta kada igraju oni pušači marketinga od barcelone i reala.


Izgleda da smo blizu finalizacije i za Islu a to je sjajno. Dobivamo dva najbolja igrača Udinesea i to za razumnu cifru od ukupno 30 milijuna €! Bravo Marotta & Paratici!


Detalji operacije Asamoah-Isla su slijedeći:

  • dvojac iz Udinesea u Juventus u 50% suvlasništvu za 15.000.000  € sa mogućnošću otkupa na kraju sezone (isti način kao što smo kupili Mottu i Pepea od Udinesea prije par godina)
  • u Udine idu Pazienza, Marrone, Estigarribia i Taider (momak iz Bologne ali dio Juventusov). Nema još informacija o postocima, posudbi i ostalim detaljima za ova naša 4 koji idu u Udine.
Što reći nego da sa ionako uvjerljivo najboljim veznim redom Italije s ove dvije kupovine dižemo ljestvicu na najbolji vezni red EUROPE! Riješavamo se igrača koji ne bi nikada vidjeli terena u 2012/13 (Pazienza i Estigarribbia), vjerovatno na posudbu dajemo igrače koji su mladi i kojima treba minutaža (Marrone i Taider)


Još jednom bravo Marotta i Paratici!


Idemo po Champions League!


PS za sve bilaniste, interluzere, romamerdiste i ostale anti-juventinske lobotomce koji ovo čitaju (a znam da vas ima kao salate, luzeri) jedna mala porukica od srca: Mi ovdje uživamo. :kava:

Broj komentara: 6:

mikidragi kaže...

bravo enzo dragi, za sad te lijepo ide. ne očekujem da ćeš uvijek za sve imati točne informacije, ali sve u svemu odlično. :)

cleary kaže...

U tih 15m su uračunati ti igrač? Ako da, onda super. :)

Unknown kaže...

@ Miki: Ja, skromno, očekujem da ću imati 95% točnih informacija na ovome blogu i prosječno barem 7 dana prije mainstream medija jer inače ovaj blog ne bi imao nikakvog smisla. Mogao sam linkati RSS feed od Calciomercato.com i to bi bilo lakše. Ali i gomila smeća

No pričekajmo s entuzijazmom, treba 100% vjerovati informacijama samo onda kada budemo igrača vidjeli kako se slika sa Marottom koji mu daje dres. Zato uvijek oprez. Na kraju se broje mrtvi.

PS Linkajte ove moje vijesti na forum da onim muzgavcima anti-juventinima još malo dodatno pukne jetra, posebno bilanistima, romamerdistima i interluzerima. :)

Thanks.

Unknown kaže...

@ Cleary: iskreno nemam blage veze jesu li ili nisu uračunati igrači u tih 50% udineseovog dvojca ili nisu. Detalje operacije ćemo saznati kroz par dana.
Mah, i da jesu ili da nisu, koga briga? kao da ti i ja iz svojeg džepa dajemo lovu.

looki kaže...

Dobar posao s Islom, da je kojim slučajem ljevak rekao bih izvrstan posao! No tko zna, momak je mlad možda ga Conte nauči kako igrati ljevog beka, no s druge strane Asamoah je ljevak, možda prije njega nauči :D

Anonimno kaže...

Hi would уou mind letting me know which wеb host you're utilizing? I'vе loadeԁ your
blog in 3 diffеrеnt brοwѕers and I muѕt
say thіs blog loadѕ a lot quіcker then most.
Can you гeсommend a good hοѕting provider at a honest pгice?

Kudos, I аρprеciate it!

Here is mу ωеbsitе :: www.prweb.com/releases/silkn/sensepilreview/prweb10193901.htm