utorak, 5. lipnja 2012.

MAURICIOOOOOOOOOO ISLAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mauricio Isla
Velike potvrde su stigle na vijest objavljenu prije 3 dana o pokušaju dovođenja Udinsesovog igrača Mauricia Isle u Juventus zajedno sa njegovim već kupljenim suigračem Kwadwom Asamoahom. Vijest je danas oko 22:30 odjeknula kao lagana bombica ili kao onaj mali meteorit kojeg priželjkujem da se spizdi na stadion svaki puta kada igraju oni pušači marketinga od barcelone i reala.


Izgleda da smo blizu finalizacije i za Islu a to je sjajno. Dobivamo dva najbolja igrača Udinesea i to za razumnu cifru od ukupno 30 milijuna €! Bravo Marotta & Paratici!


Detalji operacije Asamoah-Isla su slijedeći:

  • dvojac iz Udinesea u Juventus u 50% suvlasništvu za 15.000.000  € sa mogućnošću otkupa na kraju sezone (isti način kao što smo kupili Mottu i Pepea od Udinesea prije par godina)
  • u Udine idu Pazienza, Marrone, Estigarribia i Taider (momak iz Bologne ali dio Juventusov). Nema još informacija o postocima, posudbi i ostalim detaljima za ova naša 4 koji idu u Udine.
Što reći nego da sa ionako uvjerljivo najboljim veznim redom Italije s ove dvije kupovine dižemo ljestvicu na najbolji vezni red EUROPE! Riješavamo se igrača koji ne bi nikada vidjeli terena u 2012/13 (Pazienza i Estigarribbia), vjerovatno na posudbu dajemo igrače koji su mladi i kojima treba minutaža (Marrone i Taider)


Još jednom bravo Marotta i Paratici!


Idemo po Champions League!


PS za sve bilaniste, interluzere, romamerdiste i ostale anti-juventinske lobotomce koji ovo čitaju (a znam da vas ima kao salate, luzeri) jedna mala porukica od srca: Mi ovdje uživamo. :kava:

Broj komentara: 6: