četvrtak, 14. lipnja 2012.

Juventus na Álvaru Negredu

Álvaro Negredo - novi target Juventusa u napadu
Álvaro Negredo
Španjolski reprezentativac i napadač Seville je novi kandidat za popunjavanje mjesta u Juventusovom napadu 2012/13.

Promjenom plana sa atalantinom Manolom Gabbiadinijem španjolac Negredo je postao target za četvrtog-petog napadača Juventusa.

Evo vam još jedne svjetske "premijere" koja će tek u slijedećim danima/tjednima  puniti cyberspace na svjetskim portalima i raznoraznim forumima.

One koji sada mašu glavom i govore da "neće nikada španjolski reprezentativac pristati biti 4-5 napadač Juventusa" podsjetio bih da smo ne tako davno imali Viallija, Ravanellija, Baggia i Del Piera te kasnije Del Piera, Trezegueta, Ibrahimovića, Mutua i Zalayetu u napadu.

Ne zaboravite, cilj je napraviti ATOMSKI Juventus, a super-napad od barem 4 klasna igrača je nužan dio tog ATOMSKOG Juventusa.

Broj komentara: 8:

Anonimno kaže...

A otkad je to za tebe fudbaler iz Pušimere uopšte pojačanje a kamoli kandidat za ATOMSKI napad?

Bato

Unknown kaže...

Zapravo nikad. Jedan od najboljih napadača pušimere može biti tek 4-5 napadač Juventusa, a baš zbog toga se raspitujemo za Negreda.

Negredo bi zapravo bio izuzetak od svih onih kanti koji su ikada došli u Serie A. Mislim da jedini tip koji nije bio krasan kurac je etoo. A svi na svijetu znamo i zašto nije bio, jer su luzerski mafijaši pokrali 4 prvenstva i to sramotno pokrali pomoću calciopolija i korumpiranog sporstkog sudstva. Ionako to cijeli svijet zna. :kava:

A nedojebani pretili brazilac ronaldo je ionako jedino zapamćen kako plače. Od jutra do mraka. A i on je najbolji primjrak idiota koji je ikada došao iz pušimere i uvijek bio samo običan luzer. Kao i zanetti.


Inače, nije ovo blog gdje ja govorim što bih ja htio, ja samo prenosim i filtriram informacije koje znam da su vjerodostojne. Kada završi mercato onda ćemo malo o taktici i svemu ostalome što
Pozdrav Bato..

Anonimno kaže...

Nije li Maradona došao iz pušimere?

Unknown kaže...

Je prije 30 godina, a Luis Suarez isto i to prije 55 godina.

looki kaže...

Enzo, Torres je izvrstan napadač. Uopće ne sumnjam da će mo požaliti ako ga dovedu. Definitivni pick NO. 2 (poslije Cavania) ako se mene pita!

Unknown kaže...

@Looki: Vjerujem da jest ali nisam siguran je li to onaj isti Torres iz Liverpoola. Ne znam što on DANAS može ponuditi Juventusu.
No da ga jebeš je bolji od Borriella. A sa Borriellom smo dezintegrirali prvenstvo, sa Torresom može biti samo puno bolje.

looki kaže...

A, brz je, zna s loptom, ima udarac, ali ga jednostavno neće gol. Samopouzdanje je nisko, ali Conte je odličan motivator i uopće ne sumnjam da bi ga doveo u red!

Anonimno kaže...

I almost nеveг write feeԁback, however i
do a few searching and finiѕhed uр herе

Review my homepage - gandipedia.Com