subota, 9. lipnja 2012.

Uzmite ovu vijest sa JEBENOM rezervom: CAVANI je Juventusov!

Edinson Cavani u Juventusu
Edinson Cavani
Kao što sam više puta ponovio: ovo je blog gdje se iznose samo provjerene vijesti a to znači da prije nego nešto postavim na blog čekam da mi više vjerodostojnih izvora potvrdi istinitost jedne te iste vijesti. Nije mi nikakva namjera ikoga vući za nos i smatrati ga/ju budalom iznošenjem imena 350 različitih nogometaša koji navodno dolaze u Juventus pa da bi neizbježno "pogodio" onih 5-6 igrača koji će i stvarno doći u Juventus. Takve stvari rade profesionalni novinari i portali kojima je jedino bitno da kao na traci proizvode svakakve dubiozne vijesti koje potom serviraju dežurnim "ovcama" na konzumiranje. Toga nema na ovome blogu i nikada neće niti biti.


Za ovu vijest imam potvrdu od samo jednog vjerodostojnog izvora no ovaj puta ću riskirati i staviti je na blog. Također, preuzimam i svu odgovornost ako se vijest na kraju pokaže neistinitom te ću shodno tome objaviti i ispravak i background same vijesti.


Prema mom izvoru, pregovori sa Napolijem oko Cavanija su završeni i to uspješno!
Prije sam izvijestio da su pregovori sa igračem i njegovim agentima uspješno okončani i da se čeka ishod pregovora Napoli-Juventus te da se čeka da se Cavanijeva pratnja i vrh Napolija sastanu. Sastanak je bio otkazan u posljednji čas čak dvaput zaredom no izgleda da se je danas ipak održao. Cavani je uvijek bio Juventusov target broj 1 za napad i prvi na listi želja trenera Contea.


Detalje operacije ćemo saznati slijedeći tjedan no nadzire se formula o kojoj sam i prije pisao: novac + igrači po Napolijevom ukusu. I izgleda da smo iskrcali jako jako puno novaca za urugvajca.


Stay tuned do slijedećeg tjedna kada će se podrobnije znati svi detalji vezani uz transfer Cavanija u Juventus.


I da ne zaboravim: Dobrodošao Edinson!

42 komentara: