nedjelja, 3. lipnja 2012.

Felipe Melo

Felipe Melo
Malo razmišljam o ovom igraču i smišljam si da uopće ne bi bilo loše da ga Galatasaray ne otkupi. Mislim da bi u sustavu 4-3-3 gdje bi eventualno mijenjao ili Vidala ali najviše Marchisia brazilac mogao itekako pomoći pogotovo nakon što je odigrao ovu sezonu na spektakularnom nivou u Turskoj.

Mislim da momčad koja želi konkurirati i za Scudetto i za Europu mora u veznom redu sa 3 imati barem 4-5 prvotimaca. Ne možemo si dozvoliti situacije kao u Capellovim Juventusima da igraju cijelu godinu istih 12-13 igrača te nas onda u proljeće neki dežurni Arsenal pregazi u Europi.

Vezni red Pirlo, Vidal, Marchisio, Melo, Asamoah (Pogba, Marrone, po potrebi Pepe i Giaccherini) tko ima u Europi? Jako jako malo momčadi.

Nadalje, karakterno mi se čini igračem kojeg Conte voli, onaj koji "jede travu" da parafraziram Antonija, ili da kažem po mojem, "sa nožem u zubima". Ako njegov ugovor nije preveliki teret možda je i bolja solucija nego ganjati čileanca Islu za kojih 15 miliona € + plaća.

Što vi mislite?

Broj komentara: 14:

Anonimno kaže...

Slazem se s tobom, jako je dobar, ali prethodne sezone se uklopio u sivilo cijele ekipe. Ne treba traziti igrace dok se ne pogleda u vlastito dvoriste.

Unknown kaže...

@ anon od 3.6.2012. 22:59: Budimo iskreni, tko iz tih Juventusovih 7-mjesto ekipa nije podbacio? Marchisio, Chiellini, Buffon, De Ceglie, očaj do očaja. A Melo mi se još i činio najboljim od svih njih tih sezona. Volio bih ga vidjeti u Conteovom sustavu gdje bi konačno igrao na svojoj poziciji a ne na mjestu playmakera kojeg ne zna igrati.

Anonimno kaže...

enzodragi

u onoj tuzi prošle godine mislim da je bio ponajbolji, ako pogledamo cijelu sezonu, a ne miloševih pola.

možda ga conte i ostavi ove godine, jer igramo uvijek sa trojicom u sredini, za razliku od početne zamisli contea da igra sa krilima(možda je zbog toga melo i bio višak).

navodno turci žele da smanjimo otkupnu cifru na 7, 8 milijuna. u tom slučaju definitivno mela ostavit, onih predviđenih 13 je već ok cifra, sve ispod toga n emože.

Unknown kaže...

@ anon od 3.6.2012. 23:27:
Za 7-8 milijuna bi turcima jedino dao Padoina ako baš žele nekoga iz Juventusa. A za dogovorenih 13 je već druga priča jer Melo ipak ima ogroman ugovor kojeg jedan Isla sigurno ne bi imao. No ja ne razmišljam računovodstveno nego navijački jer pare nisu ionako moje pa kažem: i Melo i Isla! :)

PS napravi si neki google ili Open ID account da ti se pojavi ime pored komentara :)

Anonimno kaže...

Melo bi izbacia marchisia iz prve postave.odlican igrac
Poz od nevolje

cleary kaže...

Definitvno bih volio da se vrati. Bilo mi je žao kad su ga slali na posudbu, iako, naravno, da ga nisu poslali vjerojatno ne bi došao Vidal. Kako god, ja sam ZA.

Anonimno kaže...

Melo nije za ovaj Juve

Anonimno kaže...

Nije Melo za veliki klub, samim tim nije za Juventus, mentalno je izuzetno slab, tako da je on sa Juveom zavrsio, da nije tako, ne bi bio prvi koji je poslan u picku materinu proslo leto... Conte voli igrace koji ce da ginu na terenu i koji nece opizditi protivnika kopackom u glavu i tako ostaviti ekipu sa 10 igraca... Jednostavno lik je kreten, i kao takav ne moze igrati u ovom Juventusu..

Anonimno kaže...

Totalne gluposti pricas

Unknown kaže...

Meni se čini da je priča krenula ovako: Došao Conte i kaže igram 4-2-4 te s obzirom da su tamo već Pirlo, Marchisio, Sissoko, Vidal, Marrone (kojeg je imao u Sieni) i Melo rekao je Marotti da mu kupuje krila i odjebe neke od ovih u sredini. Naravno Marotta odjebao 2 koja su imali najviše ugovore a to su Sissoko i Melo i krenuo kupovati krila kao Elia, Estigrarribia i Giaccherini koji to isto može odigrati. Nakon što 4-2-4 nismo odigrali skoro nikada jer je Conte skužio da ima i zmaja kao Vidala u ekipi e onda je ponestalo veznjaka pa smo u zimskom prijelaznom morali po Padoina. A mislim da si i Conte misli da bi mu u sustavu 4-3-3 jedan Melo sjeo kao šamar budali.

Sada, hoće li Melo čak i ostati to je jako jako teško da hoće no ja osobno bih ga zadržao ako je druga opcija da spizdimo 15-20 milijuna na jednog drugog igrača iste kvailtete.

Anonimno kaže...

The bеlt utilіzes gel pаds рoѕtіoned oνer
the centеr abdominals аnd thе
outsiԁe οbliqueѕ.

my web-sitе - www.whatisinapressrelease.com

Anonimno kaže...

I like the valuablе info you provide іn youг artіcles.
I ωіll bookmaгk your weblog and check again here геgularly.

Ι аm quite surе Ӏ'll learn many new stuff right here! Good luck for the next!

My webpage - %anchor_teхt%

Anonimno kaže...

I would like thе actual 12% discount code make sure you.

Feel free to visit my blog post green Smoke electronic Cigarette Review

Anonimno kaže...

Woω! Fіnallу Ι got a web ѕitе from ωhere ӏ know how to tгuly obtain useful information concеrning my stuԁу and
knowleԁge.

Viѕit mу web page :: http://www.sfgate.com