srijeda, 20. lipnja 2012.

Malo vijesti u svezi prodaje Juventusovih višaka

Felipe Melo Galatasaray goal
Felipe Melo u svojoj pozi "proslave" gola
  • Felipe Melo ima ponudu moskovskog Sparatka za 10 milijuna €. On bi pak želio ostati u Turskoj, specifičnije u Galatasarayu. Solidna je informacija da se Bayern Munchen raspitivao za njega. Njemu će ovo biti dugi mercato.
  • Reto Ziegler bi također želio ostati u Turskoj, ovaj puta u Fenerbahceu.
  • Eljero Elia ima ponude iz Engleske (West Ham za 7 milijuna €) i Njemačke (Schalke za nepoznatu cifru)
  • Michiele Pazienza neće ostati u Udineseu koji ne računa na njega. Pošto na njega ne računa niti Antonio Conte treba mu naći klub za slijedeću sezonu a s obzirom da ga pola Serie A traži, pogotovo Genoa, Fiorentina i Parma te španjolska Malaga, njegovo uhljebljivanje neće predstavljati nikakav problem.
  • Miloš Krasić ima ponude 2 kluba iz Engleske: Reading i Liverpool. Na njemu je da odluči.
  • Za kraj 2 socijalna slučajeva: Vincenzo Iaquinta i Jorge Martinez. Prvi ima još 1 godinu basnoslovnog ugovora (hvala Alessio Secco!) te ga je praktički nemoguće prodati. Nikoga ne bi začudilo da mu Juventus predloži raskid ugovora uz novčanu isplatu. Martinez, s druge strane, nije uspio regenerirati svoju karijeru niti na posudbi u klubu koji je čvrsto ispao iz lige kao Cesena. Jedina mogućnost ostaje ga pokloniti nekome a možda se i vrati u rodni Urugvaj.


To vam je kratki rezime mercata prema van. Ne zaboravite da u 21 stoljeću igrači i njihovi agenti imaju ne zadnju nego praktički jedinu riječ kada pričamo o transferima i tu se uvijek moraju uskladiti želje kupca i želje igrača.

Broj komentara: 6: