srijeda, 6. lipnja 2012.

Kreće službeno operacija Stevan Jovetić!

Stevan Jovetić
Kao što sam napisao prije 15 dana  čekalo se da Fiorentina postavi novog sportskog direktora, napravi svoj plan što se tiče trenera pa da se izvidi situacija sa njenim jedinim draguljem crnogorcem Stevanom Jovetićem.

To se upravo dogodilo i najavljujem da je što se tiče Juventusa krenula "operacija Jovetić"! Crnogorac je visoko na listi Conteovih želja a s obzirom da je vlasnik njegovog ugovora talijanski klub kojem treba rekonstrukcija tu je Marotta nanjušio krv. Moći ćemo dati Fiorentini dosta igrača koji nama ne trebaju (Matri? i Quagliarella?), odraditi dobar deal te da mu još ostane masu love i za neku dodatnu kupovinu u napadu.

Više informacija očekujem ovih dana, kako se bude razvijala situacija s Jovetićem.Ovdje javno izjavljujem ono što sam i jučer napisao na komentarima:


 No ipak, s obzirom na to da smo kupili samo polovicu Asamoaha i Isle i da smo uz to utrapili i igrače stvarno mislim da nije nemoguće da dofuramo i Cavanija i Munaina i Jovetića i Destra. Love bi trebali imati i to i više nego nam treba.
Ako mi Marotta priušti ovakav mercato javno obećajem da ću masturbirati na njegovu sliku na monitoru i to čvrsto ga gledajući o OBA oka. :kava:
Sjajan Marotta. :kava:


PS svim genetski oštećenim jednostaničnim organizmima koji čitaju ovaj blog poručujem da mi ovdje uživamo dok živimo u saznanju da im puca jetra na samu pomisao na Juventusov mercato. Ali čovjek mora imati neka sitna zadovoljstva u životu a osluškivanje pucanja jetre od muke je jedno od tih. Life is beautiful. :kava:

Broj komentara: 16: