srijeda, 6. lipnja 2012.

Kreće službeno operacija Stevan Jovetić!

Stevan Jovetić
Kao što sam napisao prije 15 dana  čekalo se da Fiorentina postavi novog sportskog direktora, napravi svoj plan što se tiče trenera pa da se izvidi situacija sa njenim jedinim draguljem crnogorcem Stevanom Jovetićem.

To se upravo dogodilo i najavljujem da je što se tiče Juventusa krenula "operacija Jovetić"! Crnogorac je visoko na listi Conteovih želja a s obzirom da je vlasnik njegovog ugovora talijanski klub kojem treba rekonstrukcija tu je Marotta nanjušio krv. Moći ćemo dati Fiorentini dosta igrača koji nama ne trebaju (Matri? i Quagliarella?), odraditi dobar deal te da mu još ostane masu love i za neku dodatnu kupovinu u napadu.

Više informacija očekujem ovih dana, kako se bude razvijala situacija s Jovetićem.







Ovdje javno izjavljujem ono što sam i jučer napisao na komentarima:


 No ipak, s obzirom na to da smo kupili samo polovicu Asamoaha i Isle i da smo uz to utrapili i igrače stvarno mislim da nije nemoguće da dofuramo i Cavanija i Munaina i Jovetića i Destra. Love bi trebali imati i to i više nego nam treba.
Ako mi Marotta priušti ovakav mercato javno obećajem da ću masturbirati na njegovu sliku na monitoru i to čvrsto ga gledajući o OBA oka. :kava:
Sjajan Marotta. :kava:


PS svim genetski oštećenim jednostaničnim organizmima koji čitaju ovaj blog poručujem da mi ovdje uživamo dok živimo u saznanju da im puca jetra na samu pomisao na Juventusov mercato. Ali čovjek mora imati neka sitna zadovoljstva u životu a osluškivanje pucanja jetre od muke je jedno od tih. Life is beautiful. :kava:

Broj komentara: 16:

Anonimno kaže...

pomalo s najavama.Ne valja puno ocekivat od marotte,posebno ne toliko klasnih igraca.
uz asamoaha i islu ja cu bit zadovoljan s cavaniem i nekim obrambenim igracem

Unknown kaže...

Nigdje nisam rekao da će Jovetić i Cavani doći u Juventus. Prenosim da intenzivno radimo na dovođenju obojice. Hoćemo li uspjeti to je drugi par rukava. Ako De Laurentis ispali cifru od 75 milijuna za Cavanija i neće ju spustiti tu je priči kraj. Isto vrijedi i za Jovetića i bilo kojeg igrača.

Kada kažem je igrač Juventusov onda je Juventusov (Asamoah, Isla, Verratti, Pogba, Kondogbia, Dost).
Nema na ovome blogu navijačkih sanjarenja, samo ekstremno vjerodostojne i provjerene informacije prolaze.

Anonimno kaže...

To bi bilo to! Cavani, Jovetić i Destro. Čak i mislim da Munain, premda se ove sezone pokazao kao
izvrstan potencijal, i nije potreban!

Unknown kaže...

@ anon od 6.6.2012. 16:04:
Da, u ovakvoj kombinaciji Munain uopće ne bi bio potreban ali već kada se može zašto ne i to i odraditi?

Mah, na kraju krajeva, ja sam već sa sadašnjim mercatom i samo uz Cavanija već prezadovoljan. Jovetić i Munain su samo šećer na kraju koji bi digli ovaj mercato na razinu sezone kada smo uzeli Buffona, Thurama i Nedveda. Ali tada smo prodali Zidanea i Inzaghija a sada ćemo maknuti Matrija i Boriella. Dramatična razlika.

looki kaže...

Ma naravno da bi dobro došao, samo kažem, u ovakvoj kombinaciji ne bi bio potreban.
S druge strane, za Jovetića ipak mislim da je potreban. Sezona je duga, ako se misli igrati 4-3-3 (za što definitivno se ima igrača) onda bi bilo idealno imati jednog takvog igrača da ordinira iza cavanija i vučka.

looki kaže...

Ma naravno da bi dobro došao, samo kažem, u ovakvoj kombinaciji ne bi bio potreban.
S druge strane, za Jovetića ipak mislim da je potreban. Sezona je duga, ako se misli igrati 4-3-3 (za što definitivno se ima igrača) onda bi bilo idealno imati jednog takvog igrača da ordinira iza cavanija i vučka.

Anonimno kaže...

previse bi dobro bilo imat i jovetica i cavania u momcadi :)
nemojte mi laznu nadu davat

Unknown kaže...

@ Looki: Po meni je jedan Jovetić (ili takav profil igrača) apsolutno primarna kupovina. Ne možemo se dovesti u situaciju da u Ligi Prvaka u fazi kreacije u napadu ovisimo o tome je li se Vučinić ustao na pravu nogu ili nije. Treba još jedan koji kreira osim Vučinića.

Vučinić-Cavani-Jovetić bi bio strašan napad, svjetske kvailtete. Ako Vučinića ne ide taj period onda je i Jovetić-Cavani-Munain sjajna trojka.

Već kada možemo kupovati i kada je situacija na mercatu tako povoljna da su kapitalci "slobodni" zašto ne zabiti nožić do kraja u meso?

Čisto da budemo sigurni da ćemo dignuti slijedeća 3-4 Scudetta bez problema. A u Europi što bude bude, tamo ionako je presudan faktor sreća.

mikidragi kaže...

jovetić mi se jakoo sviđa. daj bože.

inače lijep osjećaj kad znaš da ćemo svakim mercatom biti jači i nadograđivat ekipu, bez da smo prisiljeni prodavati kao drugi.

kad vidim kakvi se dečki sad kupuju, a kakvi su se prije. sad kwadwo i isla, a prije poulsen i tiago facepalm

Anonimno kaže...

Znaci ovako bi nekako trebalo bit

4-3-3

Buffon

Lichtsteiner-Barzagli-Chiellini-(random lijevi bek)

Marchisio-Pirlo-Vidal

Jovetic-Cavani-Vucinic

Zamjene: Storari, Caceres, Bonucci, De Ceglie, Isla, Asamoah, Pogba, Giaccherini, Destro, Muniain

Anonimno kaže...

ja ocekujem drastican pad barzaglia te veliki zalet bonucia koji bi po meni triba postat top3 stopera svijeta.tako da mislim da ce bonucci-chielini bit stoperski par

Unknown kaže...

@mikidragi:
Što prije se mentalci iz drugih momčadi pomire s time da ćemo dominirati Italijom barem još 3-4 godine bez da imamo pravog protivnika to će biti bolje za njih. I za njihovu jetru.

No ipak je to lošije za nas jer ćemo imati manje materijala za smijanje.

Gradimo atomsku momčad koju će jedino novi farspoli uspjeti maknuti sa vrha Italije.

Unknown kaže...

@ anon od 6.6.2012. 22:31

Daj bože da tako bude i ako se sve kockice poslože. S tom momčadi napadamo Champions Ligu svake godine jedno 2-3 sezone zaredom.

Unknown kaže...

@ anon od 6.6.2012. 23:04:
Ja mislim da paralelno gradimo momčad i za 4-3-3 i za 3-5-2. To su nekako Conteove formacije u prošloj sezoni i vjerujem da ćemo nastaviti s time i dalje.

No tko zna, možda nas Conte ponovo iznenadi sa nečim novim u nekim situacijama kao što je napravio i prošle godine skrenuvši od svojeg uigranog 4-2-4.

Anonimno kaže...

Ηello there! Quіcκ questіon
that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone. I'm trуing
to find a theme оr plugin that mіght
be able tο fіx this isѕue. If yοu haѵe anу ѕuggestions, pleаse share.
Appгecіate it!

My web blog; http://www.prweb.com

Anonimno kaže...

Wοω, thіs ρaragraph іs fаstiԁious, my siѕtеr iѕ analyzing thesе κіnds оf thingѕ, theгefoгe Ӏ аm gоing tо tell her.


Alsο viѕіt my site - http://www.screwders.com/