nedjelja, 3. lipnja 2012.

Prošlo je prvih 15 dana "otvorenja" bloga i vrijeme je da se zahvalim

Zahvaljujem se čitateljima ovog bloga koji su "nahrlili" u puno puno većem broju nego što bih ikada očekivao. To mi daje poticaj da i dalje filtriram i sortiram provjerene vijesti iz provjereno pouzdanih izvora od novinarskih splačina koje se ne svakodnevno neko svakosatno pojavljuju u medijskom žutilu.

To je i cilj i svrha ovog bloga: da Juventini a i oni koji prate talijanski calciomercato mogu mirno pratiti što se u tom polju događa preko ljeta a sve bez pustih besmislenih naklapanja i razgovaranja o igračima koji NIKADA neće doći u Juventus.

Prisjetimo se samo prošlogodišnjeg slučaja Aguero. Cijelo ljeto pred-akademsko i studentsko piljenje iz šupljeg u prazno a već je 1.6. 2011 izašla provjerena vijest da Juventus nije zainteresiran za igrača pod takvim uvjetima. Ima mjesta gdje se o mercatu pili iz šupljeg u prazno i razgovara o ničemu (većina) no to neće biti ovaj blog.

Kako možete pomoći proširiti vijesti drugim Juventinima? Jednostavno: klikom na dugmiće za dijeljenje vijesti (email, drugi blog, Facebook, Twitter ili Google +), pretplatom na RSS feed, linkanjem vijesti koje preuzmete sa ovog bloga a postate u neke druge diskusije te dodavanjem u Google Friend Connect (lijevo). Naravno, komentari i diskusija o članku su uvijek poželjni i dobrodošli.

Thanks,
Enzo

Nema komentara: